Nieuws

Wij zijn opzoek naar collega's!

22 januari 2017

Zelfstandig werkend kok en/of (hulp) kok

Heb je een passie voor koken, ben je creatief en heb je kennis van producten en ingrediënten? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor restaurant ’t Oliegeultje zijn wij vanaf 1 maart opzoek naar een zelfstandig werkend kok. Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de mise en place, klaarmaken van lunch en diner gerechten en uiteraard denk je mee over de gerechten op de menukaart.

Wij zijn opzoek naar iemand die:
- stressbestendig is;
- creatief is;
- een flexibele instelling heeft
- en minimaal 1-2 jaar ervaring heeft.  
______________________________________________________________________________________________

Medewerker bediening

Houd je ervan om gasten te verwennen en te verzorgen in een ongedwongen sfeer? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor restaurant ’t Oliegeultje zijn wij vanaf 1 maart opzoek naar een enthousiaste medewerker bediening. Je werkzaamheden bestaan uit het opnemen en afrekenen van bestellingen, het serveren van eten en drinken, tafels afruimen en schoonmaken. Tevens zijn deze werkzaamheden te combineren met een functie achter de bar.

Naar wat zijn wij opzoek:
- je hebt een flexibele instelling;
- je kiest ervoor om in de horeca te werken omdat je ervan houdt;
- je hebt een gastvriendelijke instelling;
- een enthousiaste werkhouding;
- je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
______________________________________________________________________________________________

Weekend- en vakantiehulpen afwas, keuken en bediening

Ben jij opzoek naar een bijbaan voor in de weekenden en de vakanties? Wij zijn opzoek naar enthousiaste, flexibele en gastgerichte medewerkers voor restaurant ’t Oliegeultje in Burghsluis.

Wij zoeken:
- afwashulp
- keukenhulp
- bediening
Vanaf 16 jaar

Vanaf Zierikzee rijden er elke dag collega’s waarmee je kunt meerijden naar het werk, dit is een ideale verbinding naar Burghsluis!
______________________________________________________________________________________________

Vind je het leuk om in een klein en gezellig team te werken op een prachtige locatie met uitzicht op de Oosterschelde, reageer dan snel! Voor alle vacatures geldt uren en salaris in overleg, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Stuur jouw CV met motivatie naar info@oliegeultje.nl. Telefonisch contact opnemen mag ook op 06-14383201.